haxh.ch

Natel:  (79) 258 22 29
 
 

Kushtet qe duhet plotsuar per ne haxh

  • Pasporti te jete valid dhe me kohezgjatje minimum 12 muaj
  • Kopje Ausländerausweis kohezgjatje minimum 6 muaj
  • Librezen e vaksinimit „MENINGAKOKEN”
  • 2 passfoto
  • 5900.- sfr.
Aktuelle Seite: Home