haxh.ch

Natel:  (79) 258 22 29
 
 

Seminari i Haxhive 2014

PERFUNDOI ME SUKSES SEMINARI I HAXHIJVE TE ORGANIZATES SHQIPTARE NGA ZÜRICHU

Ne seminarin e haxhijve e mbajtuj ne sallen e qytetit Wil, me 7.09.2014 moren pjese 250 haxhilere.

Ne kete seminar iu saqauar haxhijve si kryhet haxhi.

Nje grup prej 80 nxenes u munduan qe para syjve te haxhijve te e kryejn haxhin.

Ne salle ishte e improvizuar nje forme e qabes dhe anash saj qendronin te ulur haxhijt.

Pasi qe nxenesit e veshur me ihram e perfunduan programin, para mases u paraqit organizatori kryesore hfz. Nebi ef. Rexhepi.

Ai falenderoi pjesmarresit dhe ofroi te dhena te hollesishme mbi fluturimin dhe aspekte tjera teknike.

Se fundi, edhe kryetari i unionit Nehat V. Ismaili] sidhe imam Letifulah Baki mbajten fjalen pershendetese dhe u njohen me haxhijt e tyre.

Lutemi qe Allahu haxhin tone ta pranoje

 

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1   

 

Aktuelle Seite: Home Seminari