haxh.ch

Natel:  (79) 258 22 29
 
 

Bashkësia jonë ofron shërbime të ndryshme si:

● Organizimin e marjes së vizës për hyrje në Arabinë Saudite;

● Organizimin e marjes së vizës për hyrje në Emiratet e Bashkuara Arabe;

● Organizimin e marjes së biletave për destinacionet që shkohet;

● Përkthimin e dokumenteve nga gjuha arabe në gjuhë shqipe dhe anasjelltas;

● Pra të gjitha shërbimet për të shkuar në Haxh ose Umre ne i bëjmë në mënyrë profesionale dhe me një përvojë shum vjeçare . Mjafton me na kontaktu dhe ne ju sqarojmë më gjërësisht.

Aktuelle Seite: Home Shërbimet